Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki na omenjenih straneh. V redu Omejujem piškotke Želim več informacij
Kako do oglasa? Pokličite na 01 47 37 500
Pravne informacije

SPLOŠNI POGOJI IN PRAVNO POJASNILO

Pogoji uporabe portala nepremicnine.deloindom.si in z njim povezane domene www.ddom.si so del pravnega dogovora med končnim uporabnikom in časopisno družbo Delo d.o.o., o uporabi portala nepremicnine.deloindom.si in z njim povezanih storitev. Uporabnika portala nepremicnine.deloindom.si zavezujejo določila teh pogojev uporabe. Uporabnik, ki se ne strinja s splošnimi pogoji portala nepremicnine.deloindom.si in z njim povezanih storitev, ga ne sme uporabljati. Splošni pogoji in ostala pravila uporabe se uporabljajo hkrati s splošnimi pravili na www.delo.si.

POGOJI UPORABE PORTALA nepremicnine.deloindom.si in z njim povezane domene www.ddom.si

Lastnik in upravljavec portala je Delo Časopisno in založniško podjetje d.o.o., Dunajska 5, 1509 Ljubljana.

 
UPORABNIKI IN VSEBINA STORITVE

Uporabniki storitev portala nepremicnine.deloindom.si, ki je dostopen na domeni http://nepremicnine.deloindom.si/, sprejmejo pogoje uporabe in se zavežejo, da bodo storitve uporabljali izključno v nekomercialne namene v skladu z veljavno zakonodajo, načeli morale in etike ter navedenimi pogoji uporabe.

REGISTRACIJA UPORABNIKOV

Registracijo pravnih oseb opravi družba Delo d.o.o., na podlagi sklenjenega dogovora. Za vse druge uporabnike ob registraciji veljajo pravila in splošni pogoji, objavljeni na spletni strani www.delo.si.

 

VSEBINA OGLASA

Uporabnik se strinja, da bo pri vnosu oglasa upošteval naslednja pravila:

 • vsebina oglasa mora biti resnična,
 • uporabnik mora imeti pravico do razpolaganja z oglaševano nepremičnino,
 • oglas mora biti napisan v slovenskem jeziku,
 • vsebina oglasa mora biti zakonita,
 • vsebina oglasa ne sme zavajati, ne sme biti moralno sporna ter neprimerna ali žaljiva,
 • vsebina oglasa ne sme kršiti pravic intelektualne lastnine,
 • vsebina oglasa se mora nanašati na nepremičnine,
 • vsebina posameznega oglasa se mora nanašati le na eno nepremičnino,
 • uporabnik ne bo podvajal oglasov z enako vsebino,
 • uporabnik ne sme objaviti oglasa za tretjo osebo brez njenega dovoljenja.

Uporabniki lahko na portalu nepremicnine.deloindom.si objavijo svojo ponudbo le po predhodnem dogovoru z družbo Delo d.o.o..
Družba Delo d.o.o., si pridržuje pravico, da ne objavi oglasa ali da ga v celoti ali delno izbriše

 

VSEBINA PORTALA

Delo d.o.o., ne prevzema nobene odgovornosti za resničnost objavljenih podatkov, ki jih vpisujejo poslovni subjekti ali fizične osebe.
Delo d.o.o., ima pravico do izbrisa posameznega oglasa, če meni, da ne ustreza navedenim pogojem uporabe, splošnim pogojem družbe Delo d.o.o., ali da krši veljavno zakonodajo. Prav tako si pridržuje pravico, da izbriše posameznega uporabnika in mu onemogoči uporabo portala nepremicnine.deloindom.si.
Vsak dogovor, povezan z objavljenimi oglasi na portalu nepremicnine.deloindom.si, je dogovor med kupcem in prodajalcem in ne povzroči nikakršnega posrednega ali neposrednega pogodbenega odnosa med kupcem, prodajalcem ter družbo Delo d.o.o.

 

UPORABA PORTALA nepremicnine.deloindom.si

Portal nepremicnine.deloindom.si je dovoljeno uporabljati samo za osebno in nekomercialno uporabo.
Kopiranje in spreminjanje vsebine portala ni dovoljeno. Prepovedano je »meta« iskanje po portalu nepremicnine.deloindom.si. Prepovedano je kakršno koli avtomatsko poseganje v portal, uporaba avtomatskih poizvedb ali drugih robotov, ki avtomatsko pridobivajo podatke iz portala nepremicnine.deloindom.si. Vsak robot mora spoštovati tudi pravila www.robotstxt.org.
Uporabnikom izrecno ni dovoljeno:

 • propagiranje vsebine, ki je v nasprotju z veljavno zakonodajo in drugimi pravnimi akti,
 • komuniciranje z uporabniki in pri tem uporaba neresničnih podatkov,
 • uporaba osebnih podatkov tretje osebe brez njenega soglasja,
 • objavljanje neresničnih, nezakonitih, škodljivih, zavajajočih, spornih, moralno neprimernih ali žaljivih vsebin,
 • uporaba portala v komercialne, nezakonite namene,
 • distribuiranje avtorsko zaščitenih vsebin,
 • uporaba vsega, kar bi lahko motilo, onesposobilo ali škodovalo portalom, ki so v lasti družbe Delo d.o.o., ali elektronskemu komunikacijskemu omrežju družbe Delo d.o.o.,
 • poseganje ali poskus poseganja v programsko in/ali izvorno kodo storitve,
 • kakršen koli poskus pridobiti, zbirati, uničevati, spreminjati in/ali shranjevati osebne podatke uporabnikov portala nepremicnine.deloindom.si. 

 

PRAVICE INTELEKTUALNE LASTNINE

Vsa vsebina portala nepremicnine.deloindom.si je avtorsko pravno zaščitena.
Uporabnik z vnosom podatkov na portal nepremicnine.deloindom.si prenaša na družbo Delo d.o.o., materialne in avtorske pravice na vseh vnesenih vsebinah, pri čemer je prenos časovno in teritorialno neomejen. Uporabnik zagotavlja družbi Delo d.o.o., da za vse vsebine, ki jih objavi na portalu nepremicnine.deloindom.si, razpolaga z ustreznimi materialnimi avtorskimi pravicami, ter se zavezuje, da bo družbi Delo d.o.o., povrnil vso škodo, ki bi mu nastala zaradi kršitve te zaveze.
Imetnik registrirane znamke in spletne domene nepremicnine.deloindom.si je Delo d.o.o. Uporabnik ne sme uporabljati znamke nepremicnine.deloindom.si in ddom.si v kateri koli obliki za kateri koli namen, razen če je uporaba izrecno dovoljena s temi pravili uporabe ali veljavno zakonodajo.
 

OMEJITEV ODGOVORNOSTI portala nepremicnine.deloindom.si

Družba Delo d.o.o., za delovanje portala nepremicnine.deloindom.si ne daje kakršnega koli jamstva.
Za portal nepremicnine.deloindom.si veljajo naslednje omejitve odgovornosti:

 • Delo d.o.o., ne prevzema odgovornosti za kakršno koli morebitno škodo, ki bi uporabniku nastala zaradi nezmožnosti uporabe portala nepremicnine.deloindom.si,
 • Delo d.o.o., ne prevzema odgovornosti za vsebino, dostopnost, delovanje in brezhibnost portala nepremicnine.deloindom.si,
 • Delo d.o.o., ne prevzema odgovornosti za izgubo vsebin, ki so posledica napačne uporabe, tehnične neustreznosti računalnika, neznanja ali nespretnosti uporabnika,
 • Delo d.o.o., ne more zagotavljati delovanja v primeru tehničnih motenj pogodbenih partnerjev, ki bi lahko začasno onemogočale delovanje portala nepremicnine.deloindom.si.

Ponudnik si pridržuje pravico, da kadar koli, brez predhodnega obvestila, prekine zagotavljanje dostopnosti portala nepremicnine.deloindom.si.

 

VARSTVO PODATKOV

Uporabnik portala nepremicnine.deloindom.si. izrecno dovoljuje, da Delo d.o.o., za zagotavljanje portala nepremicnine.deloindom.si zbira in obdeluje naslednje podatke:

 • podatke o uporabniku, kot jih je ta vnesel v portal nepremicnine.deloindom.si,
 • podatke o oddanih oglasih,
 • podatke o IP-naslovu uporabnika,
 • podatke o času uporabe portala nepremicnine.deloindom.si.

Delo d.o.o., se zavezuje, da zgoraj navedenih podatkov o uporabniku ne bo posredovalo tretjim osebam z izjemo povezanim osebam, ki družbi Delo d.o.o., zagotavljajo določene podporne storitve, potrebne za delovanje portala, ter v primeru suma kršitve teh pogojev uporabe tudi drugim osebam (zlasti državnim organom), katerih sodelovanje je potrebno pri pregonu kršitelja.
Uporabnik dovoljuje družbi Delo d.o.o., da mu periodično pošilja sporočila o njegovih lastnih storitvah in izdelkih ter storitvah in izdelkih povezanih oseb v smislu ZGD-1.

 

SPREMEMBA POGOJEV UPORABE

Delo d.o.o., si pridržuje pravico, da lahko kadar koli spremeni zapisane pogoje uporabe. Spremenjeni pogoji uporabe za uporabnika veljajo od datuma, ko jih sprejme in potrdi.

Zadnji oglasi